Thereau: “Sneijder kan göra skillnad”

Thereau: “Sneijder kan göra skillnad”-->
March 13, 2012 17:23
( )

Inför kvällens åttondelsfinal på Meazza så är det många som vill göra sina röster hörda. Nästa i ledet är Inters senaste motståndare, Chievos Cyril Thereau. Thereau pratar om Inters chanser ikväll och hur han ser på Nerrazurri som lag.

“Inter hade två tuffa månader med många tappade poäng. När de mötte oss kom de tillbaka starka och aggressiva. Nu mot Marseille så kommer det franska försvaret få det riktigt jobbigt. En Sneijder som är spelsugen kan göra stor skillnad och Marseille kommer få kämpa i 90 minuter. Om det däremot något som Marseille har fördel av så är det Inters mittbackar. Samuel och Lucio är två av världens bästa, men de är inte så snabba och där kan Loic Remy ha ett starkt vapen.” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter