Alberti: “Palacio till Inter kan bli verklighet.”

<!--:sv-->Alberti: “Palacio till Inter kan bli verklighet.”<!--:-->
March 14, 2012 19:48
( )

Den argentinske experten José Alberti blev igår intevjuad av Calciomercatonews.com och talade lite om argentinska spelare i Serie A och han passade på att gå igenom Inters situation berörande Mauro Zarate, en eventuell värvning av Rodrigo Palacio och Ezequeil Lavezzis överlägsenhet.

Om Mauro Zarate:
“Zarate besitter mycket fantasi och hög kvalité som spelare, men måste bli bättre på att öka sina färdigheter som renodlad anfallare. I Lazio var han mycket bra i en fri roll som kunde ge understöd till anfallarna. Så som han används i Inter idag blir det väldigt ineffektivt.”

Om Rodrigo Palacio:
“Jag blir glad av att se Palacio spela och jag tror att han kan komma att vara en av kommande stora värvningar för Inter i sommar. Palacio är en bra spelare och i ett lag som Inter skulle han kunna leda anfallet och utföra stordåd!”

Om Ezequeil Lavezzi:
“Lavezzi är överlägsen de andra. Han är inte som en vanlig anfallare utan han ser läget och förvaltar det på ett kliniskt sätt.” 

By Editorial Staff