Alberti: “Palacio till Inter kan bli verklighet.”

Alberti: “Palacio till Inter kan bli verklighet.”-->
<!--:sv-->Alberti: “Palacio till Inter kan bli verklighet.”<!--:-->
March 14, 2012 19:48
( )
SempreInter.com

Den argentinske experten José Alberti blev igår intevjuad av Calciomercatonews.com och talade lite om argentinska spelare i Serie A och han passade på att gå igenom Inters situation berörande Mauro Zarate, en eventuell värvning av Rodrigo Palacio och Ezequeil Lavezzis överlägsenhet.

Om Mauro Zarate:
“Zarate besitter mycket fantasi och hög kvalité som spelare, men måste bli bättre på att öka sina färdigheter som renodlad anfallare. I Lazio var han mycket bra i en fri roll som kunde ge understöd till anfallarna. Så som han används i Inter idag blir det väldigt ineffektivt.”

Om Rodrigo Palacio:
“Jag blir glad av att se Palacio spela och jag tror att han kan komma att vara en av kommande stora värvningar för Inter i sommar. Palacio är en bra spelare och i ett lag som Inter skulle han kunna leda anfallet och utföra stordåd!”

Om Ezequeil Lavezzi:
“Lavezzi är överlägsen de andra. Han är inte som en vanlig anfallare utan han ser läget och förvaltar det på ett kliniskt sätt.” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter