Di Marzio: “Inter följer Neymar!”

Di Marzio: “Inter följer Neymar!”-->
<!--:sv-->Di Marzio: “Inter följer Neymar!”<!--:-->
March 14, 2012 20:28
( )
SempreInter.com

Igår fick vi ett stenhårt slag på käken efter att blivit utslagna ur Champions League på tillläggstid. Nu droppar mercatoexperten Gianluca Di Marzio nästa stora nyhet på Calciomercatonews.com: Inter tittar på Neymar.

Vem lämnar Inter i sommar?
“Det kommer bli ett generationsskifte. Med facit i hand så måste Inter få in unga och hungriga spelare som vill vinna. Ranocchia, Guarin och Pazzini kommer bli kvar och kommer vara viktiga för den nya generationens Inter. Det Inter behöver är ett starkt lag och inte bara en riktigt bra spelare. Inter har tittat på Neymar, men det kostar som bekant mer än 40 miljoner euro.”

Di Marzio fortsätter att kommentera Inter och går också, som så många andra före honom, Inters tränarsituation och vem som ska ersätta Ranieri nästa säsong.
“Jag vet inte specifikt vem jag tror på, men Inter behöver en stark ledare. Något av Capello-typen, så jag tror inte att Inter skulle vinna på att anställa en ung tränare. Därför blir Stramaccioni och Andre Villas-Boas en för stor risk. Det är svårt med spelare som är äldre än tränaren, jag hade det så när jag spelade i Brindisi. Därför blev det så att flera av de äldre spelarna bara pratade och tänkte på sin gamla coach, så får det inte bli i Inter.”

 

 

Skribentens notis: Om Neymar kommer till Inter så blir han helt klart slagkraftig på listan över Inters häftigaste frisyrer 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter