Terzo Tempo: Ja….

March 14, 2012 16:29
( )

Jag är helt förkrossad. Jag förstår inte varför någon överhuvudtaget har lust att läsa detta. Vem är så asketisk att man vill gotta ner sig och ta in ännu mer detaljer ur det här eländet. Jag lägger all känsla för professionalism åt sidan, förtrycker mitt ansvar som skribent och som offentlig person och ett ansikte för SempreInter.
Fy faa-aan!

Det här är enligt min mening värre än Schalke, värre än 4-0 mot Roma i en total plattmatch. Att förlora med 5-2 mot Schalke 04 på hemmaplan är hemskt, men med handen på hjärtat så är 5-2 aldrig ens nära, och idag var vi nära. Idag var vi fruktansvärt nära. Det är det som känns så overkligt och så sjukt orättvist. Vi hade två solklara lägen som borde varit mål i första halvlek. Sneijders skott som bara måste gå in och Militos bröstning som Mandanda inte lyckas flytta sig ifrån. Vi skulle ha haft en 2-0 ledning där. Det är fruktansvärt att förlora när vi var så nära… så nära.

Varefter vi spelade så uruselt så det var sinnessjukt att se på. Sorgligt att se ett lag som vann Champions League för två år sen gå ner sig totalt. Sen hämtar vi upp det…
Vi höjer oss en liten nivå och får in ett mål på en fast situation och därefter spelar vi riktigt bra i flera sekvenser. Joel Obis inhopp är årets prestation i Inter. Dejan Stankovic bevisar han alltid reser sig efter en 8-räkning och aldrig kan glömmas i Inter. Milito spelar starkt i djupled och hotar hela tiden mellan backarna.  Vi har flera chanser framåt och vi för spelet en liten stund i jakt på ett segermål.

Då kommer kallduschen. Den kalldusch som man visste skulle komma, men man trodde inte på det, fast man var helt säker, men det var alldeles för overkligt verkligt. Lucio går bort sig och Brandao har en sagolik tur. Cesar borde göra ett bättre ingripande. Marseille gör 1-1 och luften går ur en hel värld av supportrar.

Visst, det är ingenting som säger att vi skulle ha vunnit en förlängning eller en straffläggning, men vet du vad? Jag bryr mig inte. Vi hade betydligt större chans att vinna på en förlängning med tanke på den upphämtningen vi gjorde i andra halvlek och det känns så fruktansvärt illa att vi ska falla så nära mållinjen. Jag är avundsjuk på Basel, varför kan inte vi få bli slaktade med 7-0? Det är mindre smärtsamt än att bygga upp förhoppningarna och sen få drömmarna krossade till partiklar.

Att blicka framåt nu känns värdelöst. Jag orkar inte beskylla Ranieri, Moratti, Branca eller någon överhuvudtaget. Vi kommer syna även det i sömmarna, men idag blickar jag inte framåt. Idag blickar jag ner i min kudde och sover och förhoppningsvis slipper jag bli lika hånad som Filippo i plugget.. 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter