Borozan: “Markovic är ett fenomen!”

<!--:sv-->Borozan: “Markovic är ett fenomen!”<!--:-->
March 15, 2012 19:32
( )

Lazar Markovic, som vi på SempreInter rapporterat om tidigare under 2011, men som det varit tämligen vindstilla kring har i tysthet fortsatt sin succé i serbiska Partizan Belgrade. Idag drogs det däremot upp för pressen igen då den serbiske fotbollsexperten Vlado Borozan gav ett uttalande till Tuttomercatoweb.it

“Markovic är en släpande anfallare eller trequartista, som besitter både balans, snabbhet och en mycket slipad teknik. Född 1994 och har gjort sju mål i A-laget. Det är en spelare som påminner mycket om montenegrinen Stevan Jovetic i Fiorentina som gjorde Serie A-debut som 17-åring. Markovic kommer komma till en toppklubb.”

Priset på Lazar Markovic är dock väldigt högt för en ung spelare, nästan 10 miljoner euro. 

By Editorial Staff