Paolini: “Inter trycker på för Lucas”

<!--:sv-->Paolini: “Inter trycker på för Lucas”<!--:-->
March 15, 2012 17:27
( )

Idag utalade sig Stefano Paolini, som är expert på den brasilianska spelarmarknaden för Calciomercato.it och han bedömmer hur läget ser ut kring de intressanta unga spelarna i Brasilien just nu.

“Inter trycker på för att värva Lucas, men det kommer att kosta dem 30 miljoner euro och det är en summa som Inter måste vara beredda att betala, eftersom Chelsea också verkar vilja utmana om spelarens underskrift. Vad berörande Leandro Damaio så har Juventus visat stort intresse och de är i behov av en riktigt vass avslutare. Juventus lär åka till Brasilien för att slutföra det köpet i sommar.”

“Vad gällande Casemiro så har han varit mycket bra och visat stor karaktär. Det var rykten om problem med tränaren, men det var som sagt bara påhittat. Roma har visat intresse och där lär prislappen ligga runt en 9-10 miljoner euro för att få över Casemiro till Italien. “ 

By Editorial Staff