Schelotto:”Zanetti är min idol. Inter i framtiden? Vi får se”

<!--:sv-->Schelotto:”Zanetti är min idol. Inter i framtiden? Vi får se”<!--:-->
March 17, 2012 16:04
( )

Den 23 åriga argentinaren Ezequiel Schelotto som är ytter i Atalanta pratade till Studio Sport inför matchen mot Inter där han höll alla dörrar öppna för rätt svartblå lag:

“San Siro är en stadio som laddar oss mycket, alla vill spela en sånhär match. Inter har ett väldigt bra lag på pappret, de går igenom en svår stund men Inter kommer alltid att vara Inter. Zanetti? Det är min idol, en kompis men på planen är vi motståndare och jag hoppas göra en stor match. Det är en atlet att efterfölja, ett exempel. Jag till Inter? Jag vill bara tänka på det här momentet här och sedan får man se vad som händer. Mitt tips? Vi vinner” 

By Editorial Staff