Branca: “Jag smiter inte undan mitt ansvar”

<!--:sv-->Branca: “Jag smiter inte undan mitt ansvar”<!--:-->
March 18, 2012 17:15
( )

Inters sportchef Marco Branca talade till Sky Sport inför matchen mot Atalanta. Han tillfrågades om Inters aktuella svåra situatiaon men också om framtiden:

“Vi har redan arbetat en del tid för framtiden, men just nu är är vi koncentrerade på slutet av säsongen.  Borde jag bära mest skuld för den dåliga säsongen? Jag smiter aldrig från mitt ansvar, om det finns människor som vill ha en förklaring för hur säsongen har gått, så finns jag där, kanske till och med i en presskonferens när säsongen är över”

“Jag har hört massor av saker, vilket delvis har stämt, men även annat som inte har stämt. Jag föredrar att stå bakom mitt lag och våra fans måste göra detsamma eftersom vi är åtta poäng bakom tredjeplatsen. Vi har flera lag runt om oss och vi har några viktiga matcher som kommer. Låt oss bara koncentrera oss på att arbeta så gott vi kan, det blir tid för förklaringar senare.”

Inters sportchef tillfrågades om han kände behovet av att reagera på senaste kommentarerna från Lele Oriali, tidigare sportchef i Inter:

“Nej, jag behöver inte svara honom eftersom, även när han var här,så var han aldrig involverad i transfers förutom de två första åren jag var här. Han visste inte klubbens verksamhet på samma sätt som jag och som min president gjorde.

Källa: inter.it 

By Kujtim Spahija