Ranieri vs Colantuono

<!--:sv-->Ranieri vs Colantuono<!--:-->
March 18, 2012 13:20
( )

Oavgjort mellan Ranieri och Colantuono:

Tränarna Ranieri och Colantuono ställs idag mot varandra för femte gången i tävlingsmatcher, med 1 seger och 2 oavgjorda vardera. Ranieris lag har alltid gjort mål under dessa matcher, totalt 9.

5-0 förlusten för Colantuonos Palermo mot Ranieris Juventus i Turin(Serie A) den 25 november 2007 kommer länge att minnas av den nuvarande Atalantatränaren: det är hans tyngsta förlust som tränare(tillsammans med 5-0 förlusten mot Palermo den 4 april 2004 i Serie B som Catania tränare), vilket ledde till sparken.

Bittersöta minnen för Ranieri mot Atalanta:

Ranieri har mött Atalanta 19 gånger tidigare, med 10 vinster, 7 oavgjorda och 2 förluster. Han har ännu inte förlorat på hemmaplan mot Atalanta, 5 vinster och 3 oavgjorda från 8 tidigare matcherna. Som Juventustränare så fick Ranieri sparken efter 2-2 på hemmaplan mot Aatalanta den 17 maj 2009. Men han har också goda minnen av att spela mot dem: den 18 maj 1996, lyfte hans Fiorentina Coppa Italia-bucklan efter ha vunnit 2-0 i Bergamo.

Colantuono jagar första segern över Inter:

I fyra tidigare matcher mot Nerazzurri, så har Colantuono aldrig vunnit: hans lag har lyckats spela oavgjort 3 gånger på hemmaplan samtidigt som man har förlorat en gång i Milano.

Källa: inter.it 

By Kujtim Spahija
Close

Subscribe

to our newsletter