Zanetti: “Inte den utgången vi hade hoppats på…”

March 18, 2012 19:18
( )

Enligt kapten Javier Zanetti så är inte dagens prestation alldeles för dyster. Resultatet motsvarade inte lagets prestation. Enligt Zanetti så finns det positiva aspekter av matchen mot Atalanta.

“Det var en bra reaktion efter att vi blivit utslagna ur Champions League. Vi kom tillbaka på ett starkt sätt, tyvärr så fick vi inte resultatet med oss. Vi ber om ursäkt för att vi inte vann, men vi blickar framåt mot Juventus istället!”

Javier själv spelade en nyckelroll med flera viktiga löpningar i anfallet och han hade egna åsikter om det också.
“Det var en fin löpning och tunneln var riktigt bra och sen bollen framtill Zarate, det var synd att det inte fick bli mål där. Obi och Poli gjorde riktigt starka insatser i den här matchen och det är kul att se att de får fortsatt förtroende från tränaren. Även Nagatomo jobbade på bra på sin kant. Man får inte heller glömma att Atalanta är ett starkt lag som är i god form och bara kommer fortsätta utvecklas från den här säsongen. Nu fortsätter vi framåt mot Juventus och siktar på att vinna den matchen!” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter