(VIDEO) Coutinho tar Espanyol närmare Champions League

<!--:sv-->(VIDEO) Coutinho tar Espanyol närmare Champions League <!--:-->
March 19, 2012 23:53
( )

Interägda Coutinho, utlånad till Espanyol, får fortsatt förtroende av tränaren Mauricio Pochettino och började kvällens match mot Racing Santander från start. Förra helgen, mot Rayo Vallecano blev han tvåmålskytt och ikväll ville han inte vara sämre när han i den 33:e minuten tog Espanyol i ledning med sitt 2-1 mål, ett vackert sådant. I den 80:e minuten assisterade han även fint lagkamraten Moreno och fick stående ovationer från Espanyolpubliken när han i slutet av matchen byttes ut.

Espanyol ligger på en sjätteplats med 39 poäng, två poäng bakom fjärdeplatsen som betyder Champions League-spel.

Se målet:

 

By Kujtim Spahija
Close

Subscribe

to our newsletter