Forlan “Jag vägrade inte att bli inbytt”

<!--:sv-->Forlan “Jag vägrade inte att bli inbytt”<!--:-->
March 20, 2012 11:57
( )

Forlan ger sin syn på situationen i matchen mot Atalanta då han inte blev inbytt. Det har pågåt vilda spekulationer att den gode Diego gjorde en Tevez, alltså vägrade att komma in när tränaren bad honom. Nu ger han sin version av det  hela:

Tränaren har redan förklarat för pressen en gång vad som hände, jag vägrade inte att inta planen och det kommer jag aldrig och göra heller. Jag är alltid tillgänglig för laget och spelar helst längst fram men Ranieri bad mig att komma in som vänsterytter utav taktiska perspektiv. Det ända jag sade till honom är att de finns andra spelare som kan klara av det bättre och det köpte tränaren. Jag har inget emot Ranieri och kommer kämpa ända till säsongen är slut”

Käll: football-italia.net 

By Editorial Staff