Medici: “Milito är omgångens sämsta!”

<!--:sv-->Medici: “Milito är omgångens sämsta!”<!--:-->
March 20, 2012 16:10
( )

Idag publicerades Lorenzo Medicis Serie A-krönika på Fotbollskanalen.se där han sammanfattar den gångna helgen i italienska högstadivisionen. De senaste veckorna har Inter varit frekvent omnämnda, och idag är det ingen skillnad. Vi har däremot inte mycket att hurra för. Medici väljer att skicka en känga till både Diego Milito, Lucio och domaren Gabriele Gava.

Omgångens sämsta från Medicis krönika:

1. Fiorentina
Kaos från topp till tå. Krisen har många ansikten och börjar främst från tveksamt ledarskap längst upp i hierarkin. Det är svårt att förstå bröderna Della Valles nya projekt (om det nu finns ett). Man säljer gamla erans spelare, men de man har köpt har inte hållt klassen. Delio Rossi eller Sinisa Mihajlovic verkar inte spela någon roll. Fiorentina är i fritt fall. 0-5-förlusten mot Juventus blev bomben som fick sprickorna att bli en avgrund.

2. Gabriele Grava
Valde av någon märklig anledning att inte blåsa straff för Atalanta när Lucio kapade Gabbiadini. Det borde varit straff och andra gula för Lucio. Var även lite väl snäll mot Luca Cigarini som riskerade det röda kortet.

3. Diego Milito
Mer eller mindre värdelös i spelet och missade en straff. När Inter går dåligt brukar ändå alltid Milito hitta målet. Nu fungerar argentinaren inte alls och Inter blev seger och mållösa.

  

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter