Serie A: Inters läge inför Juventus

Serie A: Inters läge inför Juventus-->
<!--:sv-->Serie A: Inters läge inför Juventus<!--:-->
March 20, 2012 16:49
( )
SempreInter.com


Vi går nu in i omgång 29 i Serie A och jag kan lova er alla, kära läsare. Den här helgen kan komma att bli avgörande för många lag! Senast spelade Inter som bekant 0-0 mot Atalanta hemma på Giuseppe Meazza och Milito brände straff. En svidande poäng, men fortfarande en poäng närmare Champions League-platsen. Beroende på resultat i den här omgången kan det stuvas om ordentligt i tabellen.

Det är som bekant de ljusblåa från Rom, Lazio som sitter på den sista platsen till Champions Leauge med 48 poäng. Lazio tar emot Calgari på hemmaplan på söndagförmiddag. Oddsen från Bet365 sätter Lazio som favorittippade med ett odds på 1,80x. Skulle Lazio förlora mot Calgari och Inter mirakulöst slår Juventus på bortaplan så skulle avståndet till CL-platsen endast vara fyra poäng. Catania som ligger på samma poäng som Inter möter Napoli på bortaplan i en riktigt tuff match där mycket pekar på att Napoli kommer gå ut som vinnare. Det säger sig själv att om Inter förlorar och Catania tar poäng så är Inter nere på en åttonde plats i ligan.

Ytterligare ett positivt möte är Milan som möter Roma på San Siro. Skulle Roma förlora den matchen, vilket oddsen pekar på och Inter vinner så kan vi klättra upp på samma poäng som huvudstadslaget och då vara en poäng bakom Napoli och Udinese, förutsatt att de förlorar sina matcher. Udinese ställs mot Palermo nere på Sicillien i en svårtippad match med tanke på den otroligt ostabila säsong som Palermo har. Självklart skulle det gynna Inter mycket om Udinese tappade poäng till helgen.

Slutligen är det Juventus mot Inter på Juventus Stadium, som kommer bli en av årets mest betydelsefulla matcher. Inter som krigar för en plats i Champions League och Juventus som inte har råd att släppa iväg Milan med ännu fler poäng i toppen… för att inte tala om allt som ligger mellan klubbarna. Om jag skulle ha satsat på någonting på söndag så skulle nog det vara redigt med gula kort. Inget kommer ges gratis till tjuvarna!

Bet365.coms odds för samtliga av matcherna som kan komma att påverka Inter i tabellen.
Lazio – Calgari  –  1. 1.80 – X. 3.25 – 2. 5.00
Napoli – Catania – 1. 1.57 – X. 3.75  – 2. 6.00
Milan – Roma     – 1. 1.61  – X. 3.60  – 2. 6.00
Palermo – Udinese  – 1. 2.50 – X. 3.50 – 2. 2.75
Juventus – Inter    – 1. 1.66  – X  – 3.50 – 2. 5.50 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter