Borozan: “Inter vill ha Branislav Ivanovic”

Borozan: “Inter vill ha Branislav Ivanovic”-->
<!--:sv-->Borozan: “Inter vill ha Branislav Ivanovic”<!--:-->
March 21, 2012 19:43
( )
SempreInter.com

Igår ryktades Inter jaga en av undertecknads absoluta favoritspelare, Radamel Falcao. Idag fortsätter ryktesfloran kring spelare som jag mer än gärna ser i Inter men som förmodligen aldrig kommer att komma, nämligen Chelsea’s Branislav Ivanovic. Den aktade serbiska agenten Vlado Borozan, säger till Tuttomercatoweb att “Ivanovic tjänar 4 miljoner euro netto per säsong i Chelsea och därför blir det svårt för någon av de italienska klubbarna att få honom om det inte skulle handla om någon av de absoluta toppklubbarna. Inter jagar honom men han har nyligen förlängt med Chelsea.” Vilken tur att det är gratis att drömma… 

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter