Gazzettan: “Inter och City jagar Lavezzi”

<!--:sv-->Gazzettan: “Inter och City jagar Lavezzi”<!--:-->
March 21, 2012 19:21
( )

Det är knappast någon nyhet att Napoli’s bästa spelare den här säsongen, Ezequiel Lavezzi, ryktats vara på väg bort från staden i Vesuvius skugga. Gazzetta dello Sport rapporterar att både Inter och Manchester City på allvar funderar på att betala de 31 miljoner Euro som Lavezzi har i sitt kontrakt som utköpsklausul. Lavezzi tjänar enligt Gazzettan 2.2 miljoner Euro per säsong i Neapel de närmaste 3 åren som är en väldigt hög summa men ganska försumbar emd tanke på den kvalité som Lavezzi faktiskt besitter. Varken Moratti eller Mansour skulle tveka att dubbla den summan om man lyckas knyta åt sig argentinaren som fyller 27 den 3:e maj. En sak som kan tala för Inter är de välkända goda relationerna som finns mellan de bägge klubbpresidenterna, De Laurentiis och Moratti, samt att Inter i princip lånat ut Goran Pandev kostnadsfritt och som sedermera gjort det riktigt bra. Det kommer att vara en lång och intensiv sommar på mercatorfronten… 

By Nima Tavallaey Roodsari