Pulvirenti: “Vi är isolerade här i söder…”

<!--:sv-->Pulvirenti: “Vi är isolerade här i söder…”<!--:-->
March 21, 2012 19:33
( )

Catania’s president Antonio Pulvirenti intervjuades av Radio Kiss Kiss Napoli angående de rykten som placerar Vincenzo Montella i Neapel och Walter Mazzarri i den blåsvarta delen av Milano nästkommande säsong och svarade något sarkastiskt på en direkt fråga om Montella lämnar Catania nästa säsong:

“Jag vet inte. Vi är här nere i Syd och är lite isolerade, långt ifrån dessa rykten. Vår tränare har ytterligare ett år på sitt kontrakt och jag tror att han stannar här hos oss i Catania. För tillfället har vi inte ens övervägt möjligheten att han kan komma att lämna. Just nu är det många som pratar väldigt mycket. Det är alldeles för tidigt att säga, säsongen är inte över, vi måste se vart Napoli & Inter hamnar i tabellen, det finns många matcher kvar att spela så låt detta inte vara något mer än löst prat.” 

By Nima Tavallaey Roodsari