Milito: “Bielsa och Mourinho, bästa tränarna jag någonsin har haft. Jag vill hjäpa Inter i framtiden”

<!--:sv-->Milito: “Bielsa och Mourinho, bästa tränarna jag någonsin har haft. Jag vill hjäpa Inter i framtiden”<!--:-->
March 22, 2012 14:42
( )

Diego Milito kommer söndag kväll vara på jakt efter sitt första mål för Inter mot Juventus.

Trots att han redan har ett mål mot “den Gamla Damen” i sin tid i Genoa, i 4-1 förlusten i november 2008, så har han haft det tufft mot Juventus i Intertröjan.

“Jag har aldrig gjort mål mot Juventus för Inter och jag ska göra mitt bästa för att bli av med förbannelsen på söndag” sa han till Corriere dello Sport.

Psykiskt är vi inte bra och matchen mot Juventus är ett stort test för oss. Jag är inte förvånad över deras säsong eftersom de är ett mycket bra lag. De har fokuserat på entusiasmen och viljan att vinna efter så många år utan framgång.Vi förväntar oss ett laddat Juve efter avancemanget till finalen i den italienska cupen. Vi kan inte vara sämre och personligen hoppas jag att jag kan göra mitt första mål mot Juve, i Intertröjan.”

Om säsongen:

” De senaste åren har vi vunnit allt och nu är det svårt att spela för tredjeplatsen, men vi får inte vänja oss.Vi har haft otur. Visst vi har begått misstag, men det är fotboll. För två år sedan gick allt bra, nu inträffar det motsatta. Mot Marseille till exempel förtjänade vi att gå vidare sedd över dubbelmötena”

Anklagelserna mot Zanetti och Cambiasso.Bara röster. Det är ledsamt att höra sådana saker eftersom vi pratar om två fundamentala spelare.”

Forlan efter ha “vägrat” hoppa in mot Atalanta:

“Jag var där när allt hände. Diego kände att han inte kunde ta den rollen, han kände inte sig säker i den positionen. Jag kan inte se något allvarligt med det.”

Bielsa:

“Det är en stor tränare, som Mourinho. De är de bästa tränarna jag någonsin haft. De har många saker gemensamt, exempel sättet de håller i gruppen och hur de skydder sitt lag.

Jag är inte överraskad över Bielsas resultat i Spanien. Han har, vart han än har varit, alltid gjort det bra. Jag är verkligen glad för honom, eftersom han förtjänar dessa resultat.”

Milito tror inte att hans tid i Inter är över: “Jag vill hjälpa Inter i framtiden. Jag har det bra i Milano. I år har jag gjort 16 mål och jag har missat några men jag är nöjd. Jag tackar Ranieri för att ha gett mig förtroende även i dessa svåra tider. Vi måste vara på hans sida. Han har alltid gett sitt allt.

Källa: fcinternews.it 

By Kujtim Spahija
Close

Subscribe

to our newsletter