Bedy Morattis profetia:”När jag träffade Mourinho första gången sa jag..”

March 23, 2012 16:47
( )

Bedy Moratti intervjuades på en blogg för en Inter Club. Hennes intressanta ord om framtiden, Mourinho och Facchetti läser du här:

“Jag träffade Mourinho för första gången på Olimpico i Rom. Veckan efter så spelade vi i Europa och om vi skulle gå vidare kunde vi möta hans Chelsea. José var på arenan för att studera Inter. Innan matchen mot Roma såg jag honom i ett hörn i restaurangsalen medan han åt en panino. Jag gick för att hälsa på honom och presenterade mig genom att säga:”Jag är säker på att du en dag kommer till oss och vi kommer att vinna”. Två år senare så träffade jag honom på Inters högkvarter. Han hade precis kommit och sträckte ut sin hand till mig och sade:”Du signora Bedy sa det.” Sedan så vann vi också”

Inter går inte igenom en lätt stund men Morattis syster säger: “Men ingen i Italien har levt igenom lika fina stunder som oss. Sex år av troféer, sex fantastiska år. Nu börjar vi om. Massimo har alltid köpt de bästa spelarna och kommer fortsätta göra det. ”

En tanke om Giacinto Facchetti:

“Faccheti var en bra man, en äkta och ärlig person. Hans ärlighet var alltid exemplarisk inom fotbollsvärlden och för den som kände honom, även i livet.”

Källa: Fcinternews.it 

By Editorial Staff