Materazzi:”Jag saknar mina zigenarvänner ifrån Chivu till Deki. Min musiksmak..”

March 24, 2012 17:18
( )

Den 30 mars på MTV kommer vi att få se Marco Materazzi på ett sätt som vi inte är vana vid att se honom, nämligen som domare i en raptävling som heter Spit. En genre som han blev intresserad av tack vare sina barn, Gianmarco och Davide, men Materazzis egna musiksmak är en annan. Hans favoriter är U2:”Min favoritlåt är Sunday Bloody Sunday. Och Bono är väldigt omtyckt av min fru.”

Vilken låt förknippar du mest med dina vinster?

“Jag kan inte tänka på någon annan låt än Urlando contro il cielo när jag tänker på Inter, sedan så är melodin för Seven nations army en jag alltid kommer förknippa med vm vinsten 2006.”

Vilken låt skulle du spela upp i Inters omklädningsrum?

“I deras hörlurar skulle jag spela Walk on med U 2. Eftersom trots allt som hänt, trots alla svårigheter så måste man alltid titta framåt. Sedan även Vado al massimo av Vasco Rossi, den ideella låten för att ladda om sig.”

Är Inter ett avslutat kapitel för dig?

“Dagens Inter för mig är mina zigenarvänner, ifrån Chivu till Stankovic: jag hör av de ofta. Å andra sidan så känner jag att jag är saknad av Inters supportrar. Som supporter vill jag återse Mourinho på bänken eftersom att han är unik, man måste akta sig för imitationerna. Däremot vet jag att det är omöjligt..”

Källa: fcinternews.it

Attenzione: Med zigenarvänner så menar inte Materazzi specifikt Chivu och Stankovic för deras ursprung, utan när Matrix spelade i Inter så fanns det ett par spelare som kallade sig för “I zingari” och det är allt ifrån Zanetti till Sneijder som är med.

Gillade du artikeln? Gillar du sidan? Gilla för att sprida våra artiklar till alla som kan tänkas vara intresserade av att läsa de! Det är det minsta vi förtjänar för allt jobb vi lägger ned. 

By Editorial Staff