Paolillo:”Dags för tränaren att använda ungdomarna i a-laget”

Paolillo:”Dags för tränaren att använda ungdomarna i a-laget”-->
March 24, 2012 13:26
( )

Paolillo intervjuades i Daily Mail om ungdomarna och hade många intressanta saker att säga:

“Vi har två primaveraspelare som just nu är med i a-laget, Faraoni och Crisetig och jag hoppas att vi snart har fler. Jag kan förstå när resultatet är väldigt viktigt att man spelar med mer etablerade namn. Men jag hoppas verkligen att Ranieri börjar spela med den här årgången av primaverans spelare snart.

Jag är säker på att vår akademi inte är så långt ifrån Barcelona och Ajax akademier, därför är det dags för tränaren att ta de bästa spelarna ifrån primaveran och spela dem med a-laget några matcher. Enligt mig personligen är det rätt tid nu. Just nu är alla tränare kandidater för att bli tränare i Inter, men vi kommer enbart att prata om det efter säsongen. Om jag läser tidningarna är alla kandidater. Ranieri vet situationen och han vet också om att det är bättre att man analyserar efter att säsongen är slut.”

Paolillo frågades sedan om man hade någon med samma talang:

“Om jag kan få jämföra rollen, men inte spelarna så spelar Bessa på en väldigt hög nivå. Messi är från en annan planet, men Bessa är en väldigt bra nr 10. Han förstår väldigt väl hur han ska styra laget, passa snabbt. Han är väldigt smart och väldigt teknisk, eftersom att han bara är 19 har han tid att växa.”

Källa: Daily Mail 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter