Buffon: “Inter gjorde bra ifrån sig i 60 min, sen…”

March 25, 2012 22:02
( )

Juventus kapten Gianluigi Buffon var först att uttala sig efter kvällens match och valde att hylla sina motståndare.

“Historiskt sett så är detta en väldigt speciell match och ikväll spelade vi för att fortfarande ha en chans att haka på Milan i toppstriden och nu har vi en bättre känsla för att avsluta säsongen.”

“Inter var inte dåliga idag, de gjorde 60 bra minuter och Ranieri hade placerat ut dem bra och de gav oss problem, men även jag skötte mig ganska hyfsat så allt gick vägen. Jag gillar att se när de andra vinner för att det triggar igång mig ännu mer. Del Piero? Jag är otroligt glad för honom, han förtjänade det här, han är en stor spelare men man om man måste betona något med Ale så måste det vara hans professionalitet, utan att säga emot så har han accepterat sin roll, och han har även återbetalat oss när han väl har spelat”.

Till Premium Calcio avslutar 34-åringen med att tacka fansen.

“Just nu ska vi njuta av en underbar seger. En speciell vinst? Säkert för folket som vill tillägnar segern till. Även för oss i laget och alla uppoffringar som vi har gjort sen juli. Just nu är det speciellt viktigt att vinna för att inte tappa mark emot Milan och att fortsätta att tro på oss själva. Men det vackra med att vinna och kriga så är det att kriga. Stödet ifrån fansen gav oss det där lilla sista”.

Källa: fcinternews.it 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter