Campioni d’Europa!!!!

<!--:sv-->Campioni d’Europa!!!! <!--:-->
March 25, 2012 16:17
( )

Inter mötte Ajax i U19 Champions Leaguefinalen. Efter att Longo gett Inter ledningen och sedan fått se målet bli kvitterat på frispark av Ajax så gick matchen till förlängning. Inter fick ett rött kort som var oförtjänt men gav aldrig upp och kom nära att göra mål trots det. Farliga chanser för båda lagen men det blev till slut straffar. Straffar som Inter framför president Moratti vann. Inte helt utan kontrovers utan när Inter trodde de hade vunnit straffläggningen så tog domaren om straffen som Di Gennarro räddade. Inter vann dock ändå efter att Crisetig avgjort.

En mer utförlig rapport om matchen och de här killarna kommer senare. Men det tål att nämnas, Inters äventyr påbörjades med 7-1 förlust mot Tottenham på samma arena som man idag lyfte trofén efter att aldrig ha gett upp, efter att ha krigat till slutat och efter att efter den matchen mot Tottenham aldrig mer ha förlorat. Det här är framtiden mina damer och herrar, det här är framtiden. Det här är framtiden på ett sånt sätt att man blir tårögd över att se hur de här spelarna ärar den svartblåa tröjan, i många fall brukar det vara ungdomar som ska inspireras av äldre förebilder men i dagens Inter är det tvärtom. A-laget har ett och annat att lära av de här killarna. Tack grabbar, tack för den här vinsten. 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter