Dubbla dementi: Asamoah och Gomez stannar!

March 25, 2012 12:48
( )

De senaste dagarna har det ryktats om ett antal spelare till Inter i sommar. Två av dessa är Udineses Kwado Asamoah och Catanias Alejandro Gomez, dessa två har idag demeterat att de är på väg att flytta i sommar. Detta bekräftar fcinternews.it idag.

“Jag trivs bra här i Udine, jag gillar staden, fansen och samhället. Jag kommer stanna här nästa säsong. Jag är fortfarande ung och just nu är Udinese min verklighet och vad som händer i framtiden får vi se“, säger Asamoah som svar på journalisternas frågor om Inters intresse.

Europa Leauge eller inte, så stannar jag i Catania nästa säsong. Jag har tre år kvar på mitt kontrakt och jag föredrar att stanna på Sicilien“, säger Alejandro Gomez, som haft en mycket stark säsong under Vincenzo Montella.

Om vi däremot litade på alla spelare som sa att de inte skulle flytta så skulle hela konceptet med transfermarknaden fallit. Fortsättning lär följa trots dessa uttalanden. 

By Editorial Staff