Gazzettan: “Inter och Juves Mercato-derby”

<!--:sv-->Gazzettan: “Inter och Juves Mercato-derby”<!--:-->
March 25, 2012 11:24
( )

Förutom den episka hatmatchen som spelas på Juventus Stadium ikväll mellan Juventus och Inter så möts man också på flera håll på transfermarknaden. Idag publicerar Gazzetta della Sport en ordentlig artikel som ger en god överblick över de gemensamma mål som Inter och Juve har inför sommarens mercato!

Det hela började som bekant med Fredy Guarin som drogs mellan klubbarna och till sist hamnade i Inter. Istället valde Juventus att satsa på uruguanske försvaren Martin Caceres istället. Sedan det kommit fram att italienaren Giuseppe Rossi troligen kommer spela EM så har intresset vaknat hos både Inter och Juventus som är sugna på att värva Villareal-spelaren, de lär dock utmanas av andra klubbar. Det uppskattade värdet idag ska ligga på 15 miljoner euro. Förutom Rossi så intresserar sig båda klubbarna för Atalantas ytterback Peluso, samt den brasilianske strikern Leandro Damiao som många tror kan bli nästa stora brasilanske målspruta.

Efter det följs det upp med Vasco Da Gamas mittbackslöfte Dede, född 1989 som båda klubbarna ska ha scoutat sen januari. Det ryktas också om franska Ligue 2-klubben Le Havres mittfältare Jules Ntcham, född så sent som 1996 (går i nionde klass!?) som spås bli nästa Viera, som båda klubbarna vill knyta till sina respektive ungdomsakademier.

I sommar får vi svaren, men vad tror ni på? Vilken spelare går vart? 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter