Interisti Svedesi informerar: Derby della madonnina *Sista chansen att anmäla sig*

March 25, 2012 16:15
( )

Här nedan kommer information för alla medlemmar i Interisti Svedesi som vill följa med på Inter-Milan första helgen i ett soldränkt Milano i Maj 2012.

Det exakta datumet för matchen är ännu inte spikat men vi vet att den kommer spelas någon gång under första helgen i Maj (kan spelas när som helst fredag till söndag kväll) och därför har vi valt att förlägga resan så att den sker 3-7 Maj.

För Er som vill följa med på resan kommer följande aktiviteter att ingå i priset ni betalar:

* Del i hotellrum (antingen dubbelrum eller 3-bäddsrum) 4 nätter 3-7 Maj

* 1 matchbiljett till Inter-Milan

* Entré till San Siro museum + tour (se omklädningsrummen etc)

* En kväll med Thomas “Don Tomasso” Nordahl där han delar med sig av minnen från svunna Milanoderbyn + en kortare frågestund.

* En CD skiva hemskickat med exklusiva bilder från matchen samt från några av de aktiviteter som sker under resan tagna av vår fotograf Thomas Salme.

OBS: Flygresan till och från Milano får man boka själv.

Vi jobbar även på att boka bussar så att vi kan åka till Appiano Gentile (träningsanläggningen) innan en träning så att ni kanske kan få träffa spelarna innan de kör in till träningen samt en överraskning som vi i dagsläget inte kan avslöja då den inte är spikad ännu. För att kunna göra detta måste vi dock veta hur många som följer med vilket leder oss osökt till hur man anmäler sig samt hur många platser vi har etc.

Normalt sett så är sista ansökningsdatumet för att få biljetter till en match 32 dagar innan avspark, dock fick jag reda på IDAG att våra kära vänner i Inter flyttat fram detta datum till den 26:e Mars, dvs nu på måndag. Detta gör att om vi vill ha några biljetter överhuvudtaget så måste vi agera på en gång. Då vi inte vet hur många som kan eller vill följa med har vi ansökt om att få 50 matchbiljetter.

Detta betyder INTE att vi är garanterade 50 biljetter utan att vi kan som MEST få 50 biljetter, jag fick förklarat för mig att Inter reserverat 13.000 biljetter för SAMTLIGA Inter Clubs i hela världen. Om ansökningsantalet från alla Inter Clubs överstiger 13.000, fördelar man biljetterna proportionerligt efter storleken på Inter Clubs.

Vad betyder detta för oss?

Jo det betyder att vi kan som MEST få 50 biljetter MEN vi får reda på under de första dagarna i april hur många vi FAKTISKT har fått.Detta innebär att vi tillämpar devisen först till kvarn rätt igenom dvs när man anmäler sig så får man ett nummer av mig i ett svar på sitt anmälningsmejl, detta nummer är det nummer man har i turordningen. Till exempel: får man nummer 31 innebär det att man är den 31:a personen som anmält sig till resan MEN om vi enbart får 30 biljetter av Inter så kan man inte följa med. För att ens anmälan ska vara giltig så MÅSTE SAMTLIGA nedanstående dokument och uppgifter finnas med.

Hur anmäler man sig?

Man anmäler sig till denna resa genom att bifoga SAMTLIGA följande uppgifter:

1) För och efternamn

2) Födelsestad (T. ex. är du född i Tehran skriver du det)

3) Födelsedatum (Är du född 1:e januari 1990 skriver du 1990-01-01)

4) Landet du är medborgare i (t. ex: är du svensk medborgare skriver du det, italiensk skriver du italiensk etc.)

5) Ett foto på ditt pass där ditt foto, passnummer, fullständigt namn, födelsedatum syns.

och mejlar dessa till nima@sempreinter.comSENAST IDAG SÖNDAG 25/3 2012 kl. 23.00.

OBS 1: För att ens anmälan ska vara giltig MÅSTE samtliga anvisningar följas.

OBS 2: Anmälan är bindande.

FAQ

Fråga: Vad kommer detta att kosta?

Svar: På grund av att vi inte vet hur många hotellrum vi behöver, hur många bussar vi behöver boka etc. kan vi inte ge något exakt pris i dagsläget, utan UNGEFÄR mellan 3000-3500:- per person. Så fort vi vet exakt pris och antal så återkommer vi till er.

För övriga frågor mejla nima@sempreinter.com

FORZA INTER 

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter