La Nazione: “Fiorentina vill ha Oriali”

March 25, 2012 11:37
( )

Det har legat mycket fokus på hur Inter ska bygga om sitt lag till nästa säsong. Många har ansett att en första förutsättning är att låta sportchefen Marco Branca lämna klubben och ersättaren skulle kunna vara Lele Oriali som tidigare varit djupt involverad i Inter under Mourinhos tid. Samtidigt har Fiorentinas ägarbröder Della Valle avskedat sin sportchef Corvino och nu rapporterar La Nazione att Della Valle har tre möjliga mål som Corvinos ersättare.
Parmas Leonardi, Sartori eller just Oriali.

Oriali ska vara Fiorentinas första val, men det är dock Leonardi som är enklast att få och ligger närmast till hands. Spekulationerna om ett återkomst till Inter för Oriali ska ha stört Della Valle och spekulationerna lär inte sluta än på ett tag. 

By Editorial Staff