Mancini: “Inter, man kan inte alltid vinna”

March 25, 2012 03:13
( )

Inters före detta tränare Roberto Mancini pratade om Inters nuvarande kris:

“Förr eller senare skulle detta ske, eftersom man inte alltid kan vinna.”

Manchester Citys tränare talade till Radio Deejay om Serie A omgången och söndagens stora drabbning Juventus-Inter.

“Juve är i en bra period, medan Inter måste  försöka nå en tredjeplats Jag förväntar mig en underhållande match. Inter har nått slutet på en era och förr eller senare skulle detta inträffa, då man inte alltid kan vinna. Inter bör långsamt låta fler unga spelare lära sig från de äldre. Unga spelare måste man ta vara på. De levererar inte direkt och Italien ger man aldrig den tiden för att utvecklas.”

I Champions League, är Milan det enda laget som representerar Italien.

“Milan är vana att möta dessa utmaningar och höjer alltid sig. Det är helt förståeligt att åka ut mot Barcelona, men kvalificeringen är vidöppen för alla resultat. Zlatan Ibrahimovic är en stor mästare, och om man kollar de senaste sex eller sju åren, så har han helt klart varit avgörande för ligatitlarna.” 

By Kujtim Spahija
Close

Subscribe

to our newsletter