Branca: “Stramaccioni till förstalaget? Låt oss lämna honom ifred. Motta och Eto’o…”

<!--:sv-->Branca: “Stramaccioni till förstalaget? Låt oss lämna honom ifred. Motta och Eto’o…”<!--:-->
March 26, 2012 14:03
( )

Marco Branca intervjuades innan matchen mellan Juventus och Inter och ville betona Primaveras välförtjänta seger i London.

“Den här segern betyder otroligt mycket”. Det är ett enormt glädjande resultat för klubben, presidenten, grabbarna och tränaren, som är i hans första år och som inte fick ett bra resultat i den här turneringen. Sedan dess har han gjort ett mycket bra jobb med att skapa Interanda och han har visat mycket karaktär. Mina gratulationer går till honom”.

Branca tillfrågades om Andrea Stramaccioni kan vara en av kandidaterna att ta över första laget.

“Låt oss lämna honom ifred. Jag tror att han är glad att vara här med oss och vi är nöjda med honom, men låt oss lämna detta ifred.”

Marco Branca frågades sedan om hur det var att komma till Juventus Stadium:

“Det var välkommet som alla andra. Om man känner en särskild atmosfär? Man har känt det under de senaste åren men det är den vanliga stormatch-atmosfären.”

“De två återkallade scudetton i korridoren? Bara lite ironiskt, inget mer, inget mindre. Det finns många skäl att slå Juve, speciellt ikväll(igår kväll). Det är fortfarande möjligt för oss att göra något i ligan men vi måste försöka göra det omöjliga. Vi är i motsatta situationer jämfört med förra året? Under de första åren av min fantastiska äventyr med Inter, var situationen liknande, och vi vände på det. Det är vad som sker inom idrotten”

“Är det något jag hade kunnat göra annorlunda i transfermarknaden, som att inte sälja Motta eller Eto’o? Ur en teknisk synvinkel, inte bara för mig utan också presidenten och alla i Inter, hade kunnat ta olika beslut, men om vi gjorde det vi gjorde så är det för att vi inte kunde göra något annorlunda.”

Källa: inter.it 

By Kujtim Spahija