Ilicics agents dementi: “Kontakten med Inter är påhittad!”

Ilicics agents dementi: “Kontakten med Inter är påhittad!”-->
March 26, 2012 20:38
( )
SempreInter.com

Idag uttalade sig spelaragenten Amir Ruznic enligt fcinternews angående en av sina klienter. I det här fallet Palermos trequartista Josip Ilicic, som tidigare har ryktats bli en del av Inters nysatsning nästa säsong. Detta är draget ur luften, enligt Ruznic.

“De journalister som har spridit ut det här ryktet har betett sig felaktigt och oprofessionellt. President Zamparini är den enda som kan vara medveten om eventuella förhandlingar med Inter, vi har i alla fall inte hört något om saken. Ilicic har haft en mycket jobbig säsong med Palermo i år rent professionellt och dessa flyttrykten och tal om Inter kommer inte att hjälpa honom.”

  

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter