Moratti: “Vi förtjänade inte att förlora”

March 26, 2012 20:00
( )


Utanför Saras kontor i Milano idag så blev president Massimo Moratti som vanligt stannad och bombarderad med frågor från journalister. Moratti valde att besvara ett antal av dessa rörande Inters förlust mot Juventus och den stora segern i NextGen-finalen i London.

Var gårdagens förlust ännu ett hårt slag för Inter?
“Om jag kunde säga nej… du vet redan vad svaret är. Självklart är det ett hårt slag, i synnerhet då vi inte förtjänade att förlora. Vi spelade en mycket bra match i första halvlek och lyckades inte få in bollen. Uppenbarligen kan man släppa in mål också.”

Du var i London och såg Primaverans match mot Ajax i NextGen-finalen. Skulle några av de spelarna kunna ha spelat i Turin mot Juventus?
“De är mycket unga spelare och det är upp till tränaren att ta beslut angående vilka som är redo att spela i Serie A och inte. Det glädjer mig dock att se dessa spelare, en stor del av dem är fantastiska fotbollspelare. Tillräckligt duktiga för att ta hem en titel mot ett annat riktigt talangfullt lag. “

Skulle någon av dem kunna spela med A-laget under resterande matcher i ligan?
“Det är fortfarande tränarens beslut, men jag tror att flera av dem är redo att spela ett par minuter, kanske till och med mer. Men just nu är det inte läge att diskutera individer.”

Kommer Claudio Ranieri fortsätta träna Inter fram till slutet av säsongen?
“Jag tror det.” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter