Samuel Longo: “Underbar känsla att kunna sjunga “Campione d’Europa””

<!--:sv-->Samuel Longo: “Underbar känsla att kunna sjunga “Campione d’Europa””<!--:-->
March 26, 2012 13:02
( )

Inters Primaverastjärna Samuel Longo, som hjälpte Inter att ta ledningen och nästan göra ett andra mål, pratade efter matchen till Inter Channel om matchen och Inters seger i NextGen Series:

“En stor seger och en uppfylld dröm. Vi hoppas alla att vi en dag kommer vinna Champions League, förstalag-versionen, men detta var ett bra sätt att börja. Har jag förändrats sedan träningslägret i somras? Väl, kanske är “förändrats” ett stort ord, men jag tror att jag har förbättrats. Det är en underbar känsla att kunna sjunga “Vi vi är mästare i Europa”. Vem dedikerar jag denna seger till? Till alla så jag inte lämnar någon utanför, men i synnerhet till min far och min flickvän.” 

By Kujtim Spahija