Caldirolas agent: “Ingen mening att prata om framtiden”

March 27, 2012 21:58
( )

Den Inter-ägda mittbackstalangen Luca Caldirola blir ett allt hetare samtalsämne i Italien efter sin succé i Brescia där han för tillfället är på lån. Hans agent Marco De Marchi uttalade sig igår berörande sin klient Caldirola. Detta rapporterar fcinternews.it idag.

“Enligt mig är det en spelare med enorm potential. Han hade redan hämtat mycket erfarenhet utomlands efter säsongen i Vitesse i en liga där försvararna alltid pressas hårt. Just nu tror jag inte det är någon mening att prata om framtiden. Han är kvar i Brescia och spelar bra där. Brescia har spelat upp sig och är ett lag fyllt med ambitiösa spelare. En dag kommer Caldirola att spela i en toppklubb som Inter”, säger De Marchi. 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter