Gazzettan: Stramaccionis uppdrag, lansera unga spelare och värva stort

Gazzettan: Stramaccionis uppdrag, lansera unga spelare och värva stort-->
<!--:sv-->Gazzettan: Stramaccionis uppdrag, lansera unga spelare och värva stort<!--:-->
March 27, 2012 10:48
( )

Idag rapporterar Gazzetta dello Sport om vilka riktlinjer Inters nye tränare Andrea Stramaccioni har fått att arbeta med. Framför allt handlar det om att integrera unga spelare i laget och starta det nybygget som det talats så mycket om de senaste veckorna.

Först och främst ska Stramaccioni stärka de åtta yngre spelarna, Obi, Poli, Castaignos, Alvarez, Juan, Faraoni, Ranocchia och Lorenzo Crisetig och få in dem i spelet.  Även Fredy Guarin, som inte räknas till de yngre spelarna, ska få en chans att visa vad han går för. Det talas även om att Stramaccioni skulle få sälja av Douglas Maicon och Wesley Sneijder, som inte haft allt för positiva säsonger, för att samla in pengar till en större värvning i sommar.

Det omnämns också att Stramaccioni kommer ha mycket kontakt med ledningens Marco Branca och Piero Ausilio för att tillsammans skaffa sig tydliga riktlinjer i hur man vill bygga upp laget i framtiden. Kan det betyda att man räknar med att Stramaccioni stannar som tränare även för nästa säsong? 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter