Materazzi: “Mourinho är en trollkarl”

<!--:sv-->Materazzi: “Mourinho är en trollkarl”<!--:-->
March 27, 2012 22:42
( )

Som vi rapporterade tidigare ikväll var Marco Materazzi gäst i Sky Sport 24 studion under kanalens Champions League sändningar och han fick frågan om den speciella relation som han har med den specielle portugisen Jose Mourinho: “Mer än kärlek har det alltid funnits lojalitet mellan oss. José var alltid lojal mot mig och det är det viktigaste för en som håller på med idrott, han hjälpte mig även att avsluta karriären med ett lugn. Om Mourinho kommer till final mot Barca? I en enda match kan allt hända, han är en trollkarl. Det demonstrerade han ifjol i finalen av Copa Del Rey. Men jag hoppas på en final mellan Real och Milan eftersom det kan ge Mourinho en stor tillfredsställelse, självklart hejar jag på Mou. Jag minns en gång när vi mötte Siena och låg under med 2-3 men vi vann med 4-3 efter att ha avgjort i 90:e minuten men det var många ungdomar där, han skapar en övertygelse hos en.”

Visst minns vi matchen Matrix, hur kan någon Interista glömma en enda sekund av säsongen 2009/2010:

[youtube id=”ezYG82UrOc4″ width=”600″ height=”350″] 

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter