Medici: “Forlan är omgångens sämsta”

<!--:sv-->Medici: “Forlan är omgångens sämsta”<!--:-->
March 27, 2012 09:51
( )

Känns det bekant?

Återigen så omnäms Inter på ytterst osmickrande sätt i Lorenzo Medicis Serie A-krönika på fotbollskanalen.se. Idag handlar den om Diego Forlan som hittar sitt namn på listan över omgångens sämsta insatser i ligan. Precis samma plats där hans kollega Diego Milito var förra veckan, så vitt jag minns.

Omgångens sämsta:
3. Diego Forlan
Fick spela på den plats han önskar mot Juventus, nämligen som spets och inte på kanten. Inte för att det spelade någon roll. Forlan slarvade och misslyckades med det mesta, även de enklare sakerna. Känns omotiverad.

Vidare kan vi nämna att Juventus-klacken hamnar högst upp på omgångens sämta-listan för sina rasistiska tilläten mot Joel Obi. Däremot så hamnar Alessandro Del Piero på listan över omgångens bästa för att ha hängt sitt första Serie A-mål för säsongen på Julio Cesar. 

By Editorial Staff