Dybala: “Jag är stolt över Inters intresse”

<!--:sv-->Dybala: “Jag är stolt över Inters intresse”<!--:-->
March 28, 2012 15:55
( )

Nio sekunder hade gått av matchen, nio sekunder innan Paulo Dybala öppnade målskyttet för Instituto iförrgår. Det skulle sluta med att Dybala gjorde ett hattrick på mindre än 25 minuter i matchen som slutade 4-1 till Instituto. I en intervju med Radio La Red pratar Paulo Dybala om sin framtid och det massiva intresset från många klubbar.

“Jag vet att både Boca Juniors och River Plate följer mig och det vore en dröm att spela för vilken som helst av de stora Buenos Aires-klubbarna. Utomlands så vet jag att Inter har tittat på mig en längre tid (Javier Zanetti introducerade honom under en välgörenhetsmatch) och jag är mycket stolt över Inters intresse.  Jag vet att Real Madrid och Liverpool också har varit och studerat mig. Jag är glad över att så stora lag vill ha mig”, säger Dybala till Radio La Red. 

By Editorial Staff