Viviano: “Inter bestämmer”

<!--:sv-->Viviano: “Inter bestämmer”<!--:-->
March 28, 2012 17:42
( )

Interägda Emiliano Viviano erkänner att han inte har någon kontroll över sin framtid:Inter kommer bestämma

Målvakten delägs av både Inter och Palermo men Inter har möjlighet att ta spelaren tillbaka till Giuseppe Meazza i slutet av säsongen.

Min framtid beror inte bara på mig, eftersom Inter kommer att behöva ta ett beslut om de vill ta mig tillbaka i juni” sa han till Corriere dello Sport.

“Allt jag kan göra är hjälpa deras bedömning genom att spela bra för Palermo.  Livet är underbart här, på och utanför planen. Det är svårt att tro det, men det är lite press, ännu mindre än i Bologna. Jag är verkligen lycklig i Palermo och detta är ett viktigt steg i min karriär.

Om landslaget:

“Jag är stolt över att Cesare Prandelli omedelbart kallade mig tillbaka(vänskapsmatchen mot USA i februari). Jag vet att Gigi Buffon är före mig, som är ett fenomen, men jag räds inte. Min dröm är att bli en grundpelare för landslaget, att vara stabil spelare i truppen som jag var innan skadan.” 

By Kujtim Spahija
Close

Subscribe

to our newsletter