Zarate: “Jag vill ge allt för Inter!”

<!--:sv-->Zarate: “Jag vill ge allt för Inter!”<!--:-->
March 28, 2012 15:32
( )

Tidigare har det rapporterats om Mauro Zarates situation i Inter och hur livet kommer se ut för Lazio-lånet under nästa säsong. Förra veckan så talade hans agent (och bror) Sergio om hur Mauro såg framemot att återvända till Lazio om inte Inter är villiga att utnyttja köpoptionen. Igår skrev Mauro på twitter och försökte rädda upp det aningen klumpiga uttalande hans bror gjort, som knappats stärkt Mauros position i Inter.

“Det som har rapporterats tidigare är inte mina åsiker. Jag är villig att ge allt för Inter, oavsett om jag får 20, 60 eller 90 minuter på planen. Jag kommer göra mitt bästa och jag är säker på att vi kommer lyckas. Som vanligt, Forza Inter!” skriver Mauro Zarate.

Låt oss nu se hur Zarate kan komma att fungera under Andrea Stramaccionis ledning. 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter