Helgens speltips med Nermin Mesic och SempreInter!

Helgens speltips med Nermin Mesic och SempreInter!-->
<!--:sv-->Helgens speltips med Nermin Mesic och SempreInter!<!--:-->
March 31, 2012 19:20
( )

På SempreInter.com så har vi nu börjat med en spelblogg som hålls av Nermin Mesic där han delar med sig av sina speltips. Klickar ni in er via vår sida kan ni också ta del av de erbjudanden som bet365 har ! Klicka på länken nedan för att ta del av 1000 kr startbonus!

Fiorentina-Chievo| Söndag 15:00| Spel: 1

Detta är en viktig match för Fiorentina på grund av sin bedrövliga placering i ligan. Fiorentina spelar hemma och här bör de betraktas som favoriter. Även för Chievo är matchen av stor betydelse, speciellt om Lecce vinner mot Cesena i helgen. Fiorentinas senaste match spelade man riktigt bra och kunde och borde ha vunnit mot Genoa. Nu har de chansen att få tre viktiga poäng och klättra i tabellen.

Spel: 1×2
Välj: Fiorentina
Odds: 1,85
Insats: 10 enheter
Kategori: Italiensk fotboll

Barcelona-Bilbao|Lördag 22:00|Spel: över 3.5 mål

Barcelona är ett lag som inte kan förlora hemma. Framför sina hängivna fans som hjälpt laget att plocka 40 av 42 möjliga poäng och endast släppa in 8. Hemma har laget gjort 58 mål vilket i genomsnitt blir över 4 mål / match. Även i CL har laget gjort en hel del mål.

Baskerna å andra sidan verkar gå mot en av sina bästa säsonger med stora framgångar i EL slutspel. Dock är deras seriespel inte så imponerande för tillfället där man tagit endast en poäng på de 4 senaste matcherna. Deras bortaspel är ännu värre där de plockat 6 poäng på 7 senaste matcher.

Bilbao har inte så mycket att spela för i ligan, orsaken är mycket enkel: Bilbao är redan kvalificerad för Europa League, då de tagit sig till final i den spanska cupen. Bilbao kommer inte gå in i matchen med så stort intresse utan kommer lägga all fokus på europa. Detta kommer gå undan och varför inte 4-1 till Barca?

Spel: Under / Över
Välj: Över 3,5
Odds: 1,84
Insats: 5 enheter
Kategori: Spanska fotboll

Bröndby-Odense| Söndag 18:00| Spel: Bröndbyvinst
Ser man till lagens senaste möten så finns det inga tvivel om att detta är en säker hemmaseger. De fyra senaste matcherna har Bröndby 3 vinster och ett kryss. Odense kommer från tre förluster i rad, och de spelar hemskt. Odense står även utan tränare då den förra coachen fick sparken. Allt talar för en ganska säker hemmavinst.

SPel 1x2
Välj: Brondby
Odds: 2,05
Insats: 10 enheter
Kategori: Dansk fotboll

Newcastle-Liverpool|Söndag 14:30| Spel: Newcastle som vinnare i Draw no bet eller Asian hcp + 0
I det här matchen ser jag bra värde i Newcastle med DNB eller Asian +0. De har en positiv period medan deras motståndare är varit bedrövliga på bortaplan, förlorat mot mediokra lag som man vanligtvis slår. Newcastles hemmastatistik denna säsong är mycket bra. På 15 hemmamatcher har de endast förlorat 2, kryssat 5 och vunnit 8. Liverpools bortaspel denna säsong är på 15 matcher har de vunnit 8, förlorat 6 och spelet en oavgjord. Det ska även tilläggas att Liverpools form inte är så bra på sistone.

Spel: Asian Handicap/Draw No Bet
Välj: Newcastle +0 AH eller DNB
Odds: 2.2
Insats: 10 enheter
Kategori: Engelsk fotboll

Övriga spelförslag från min sida, utan motivation är:

Span Segunda
Valladolid v Las Palmas över2.5 @ 1.80
Girona v D Coruna över2.5 @ 1,95
Singlas och en dubbel

La liga
Malaga v Real Betis Malaga&över2,5 @ 2.20
Racing Santander v Granada över2.5 @ 2.07
Singlas o en dubbel

Championship
West Ham v Reading över2.5 @ 2.10
Stevenage v Wycombe över2.5 @ 1.95
Singlas o en dubbel

Chelsea AH 0 + Arsenal AH -0,5 @ 2.08 enbart dubbel

 

 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter