Preziosi: “Vi vinner med 4-1!”

<!--:sv-->Preziosi: “Vi vinner med 4-1!”<!--:-->
March 31, 2012 10:33
( )

Inför morgondagens match mot Genoa uttalade sig Genoa president Enrico Preziosi på SkySport. Han pratar mycket om (som alla andra) Andrea Stramaccioni på Inters tränarbänk och senare om lagens intressen på transfermarknad.

“När man byter tränare så blir spelarna mer stimulerade. Stramaccioni är duktig, men han är fortfarande ung och han kan inte trolla. Inter behöver tid för att komma tillbaka. Det kommer bli mycket svårt att nå Champions Leauge-platsen. Jag anser att Inter har gjort rätt i att ge tränarjobbet till en ung och talangfull man som kan ge uttryck för sina egna visioner. Han kommer också ge flera unga spelare chansen, något som Ranieri inte gjorde.”

Angående transfermarknaden:
“Jag är mycket konfunderad över Inters användning av Zarate. Han är en förödande spelare för många motståndare om han används på rätt sätt. Jag skulle ta honom till Genoa utan att tänka, möjligheten fanns under sommaren, men han valde att gå till Inter istället. Ännu har han inte riktigt visat allt han har, men jag är mer oroad över Forlans prestationer än Zarates.”

Avslutningsvis så väljer Preziosi att tippa matchen:
“Vi vinner med 4-1!” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter