Walter Samuel: “Fullt fokus på ligaspelet”

<!--:sv-->Walter Samuel: “Fullt fokus på ligaspelet”<!--:-->
March 31, 2012 18:53
( )

APPIANO GENTILE – ”Vi respekterar Stramaccioni, vi respekterar honom mycket” säger Inters mittbacksvägg Walter Samuel i en intervju med Inter Channel inför matchen mot Genoa.

”Vi vill alla nå framgång igen och respekterar Stramaccionis arbete. Vi jobbar tillsammans och det har känts bra. Nu hoppas jag att vi vinner i morgon, vilket jag vet att vi kan. Sen måste vi fortsätta att jobba och ta en match i taget. Det här laget förtjänar att ligga högre till än vad det gör nu” fortsätter Samuel.

– Vad har Stramaccioni förändrat de senaste dagarna? ”Det är en svår fråga att svara på efter så kort tid, vissa saker är annorlunda nu men det har bara gått några dagar. Vi får se hur det går mot Genoa” fortsätter en leende Samuel

– På tal om Genoa, vem fruktar du mest, Palacio eller Gilardino? ”Båda två är stora spelare som har bra form för tillfället, men just nu fokuserar vi oss på att Inter ska spela bra, istället för att oroa oss för motståndarna.”

Samuel fortsatte med att prata om sin egen form. ”Det känns bra, jag har lagt skadeproblemen bakom mig. När du spelar regelbundet är det lättare och jag har jobbat hårt för att komma i god form för att kunna hjälpa laget att vinna. Vinster är viktiga för moralen och självförtroendet. I morgon kommer vi att ge allt för att hitta tillbaka till vinsterna. Vi vill även hålla nollan, det har vi haft svårt för i år vilket har varit retfullt. Det handlar mycket om koncentration, både ifrån backarna men även ifrån hela laget. Det är väldigt irriterande att släppa in mål”

Till sist pratade Samuel om framtiden och gjorde ingen hemlighet av att han vill stanna i Inter. ”Jag vill stanna kvar här, jag trivs väldigt bra, men ärligt talat så tänker jag inte så mycket på det. Just nu fokuserar jag endast på ligaspelet och hoppas på att vi slutar högre upp.” 

By Editorial Staff