Stramaccioni efter matchen:”Jag tänker enbart på nästa match.”

<!--:sv-->Stramaccioni efter matchen:”Jag tänker enbart på nästa match.”<!--:-->
April 1, 2012 16:46
( )

Sky intervjuade Andrea Stramaccioni om vinsten mot Genoa:

“Det är viktigt att vi tog vinsten, presidenten sa till mig att han ville ha kul, det kanske blev lite för kul. I slutet av matchen var han med oss i omklädningsrummet, han var entusiastisk och det är vi tillsammans. I första halvleken gjorde vi väldigt bra ifrån oss, vi satte matchen i vår kvalitet, jag har inte upptäckt de här spelarna men jag gillade det första jag såg av vårt spel, synd för målet i slutet av första halvlek.”

“Jag har inte gjort något de senaste dagarna, jag har bara jobbat på planen ifrån tisdag tills idag. Det var gruppens vinst, de gav allt och Julio tvingade sig själv att spela, Chivu som spelade till vänster, Deki som gjorde en och en halv väldigt bra halvlek och Guarin som kom in och gjorde bra ifrån sig under matchen. Det är allas vinst. Min vilja är den att resonera match efter match utan att sätta upp planer och program eftersom att även supportrarna har fått höra för mycket av det de här dagarna. Ifrån tisdag morgon så kommer vi tänka på nästa match.”

“Jag pratade med Forlan den här veckan, det är en viktig spelare och han har skrivit stora sidor av fotbollshistoria både för sina klubbar och för landslaget. Han har viljan att göra bra ifrån sig, vi spelade med Milito centralt och två yttrar som var tvungna att ge snabbhet. Både Forlan och Zarate gjorde bra matcher. Jag tycker att Inters mittfält är begåvat med olika och stora kvaliteter. Jag kände att jag kunde byta idé på mittfältet, Deki gjorde väldigt bra ifrån sig och satte rytmen och kvaliteten på mittfältet, Genoa ändrade sätt att spela på i andra halvlek och för det satte jag in Guarin och Obi.”

Sedan visade de Stramaccioni Morattis ord inför matchen (https://sempreinter.com/morattiom-stramaccioni-gor-bra-ifran-sig-skulle-han-losa-manga-problem/) och han svarar:

“Om jag skulle göra bra ifrån mig, betyder det att vi vinner mot Cagliari nästa omgång. Presidenten har gett mig ett stort ansvar, han har följt primaveran och gjort sig en bild av mig. Jag har inget magiskt trollspö, hans ord ger mig förtroende men jag tänker enbart på nästa match. Jag sa till domarn efter matchen:”Jag har väldigt otur, 3 straffar mot mig på hemmaplan i första matchen” och domarn skrattade bara.”

Källa: Fcinternews

Gillade du den här artikeln? Gillar du vårt jobb? Tryck på gilla för att visa ditt stöd till skribentens och sidans hårda jobb för er läsare 

By Editorial Staff