Ricci: “Inter följer Damaio”

<!--:sv-->Ricci: “Inter följer Damaio”<!--:-->
April 2, 2012 12:49
( )

Idag uttalade sig FIFA-agenten Emanuelle Ricci till Tuttomercatoweb.it och gav sin syn på Inters situation med nya tränaren Andrea Stramaccioni och Inters utsikter på transfermarknaden i sommar.

“Stramaccioni var det logiska valet efter Ranieri. Däremot kan man tycka att det är komiskt att man pratar om att ge plats för ungdomar och sedan spelar Chivu och Stankovic från start. Vi får se hur Stramaccioni klarar av att sköta jobbet framöver.”

“På transfermarknaden så följer Inter Leandro Damaio. Det kommer att stå mellan Inter, Juventus, Milan och Roma i jakten på Damaios underskrift som värderas uppåt 40 miljoner euro. Han har varit en av Copa Liberatadores mest framstående spelare. Däremot kan prislappen komma att bli lite för hög för Inter.”  

By Editorial Staff