Senaste spelskandalen växer: Atalanta-spelare gripen

<!--:sv-->Senaste spelskandalen växer: Atalanta-spelare gripen<!--:-->
April 2, 2012 13:34
( )

Inget som berör Inter ännu, men när efterskalven av spelskandalerna vibrerar runt Serie A, så kommer vi alla påverkas som motståndare. Atalantas problem fördjupas, efter att ikonen Christiano Doni blivit arresterad, då ytterbacken Andrea Masiello idag har gripits. Det rapporterar La Republica idag.

La Republica skriver att Andrea Maisello som spelade för Bari under förra säsongen fick 300 000 euro för att göra ett självmål i den slutgiltiga matchen mot US Lecce, som klarade sig kvar i Serie A enbart på grund av en seger i den sista matchen mot Bari, då Bari som var långt under sträcket redan var klara för nedflyttning. Vidare utredning och förhör kommer att följa.

Flera spelare som spelade i Bari under förra året kommer granskas, dessa nämns vid namn och är följande:
Abdelkader Ghezzal, Marco Esposito, Alessandro Parisi, Nicola Belmonte, Marco Rossi, Daniele Portanova och Simone Bentivoglio. 

By Editorial Staff