Dejan Stankovic:”Vi vill vinna alla 8 matcher för Stramaccioni. Balotelli? En broder”

Dejan Stankovic:”Vi vill vinna alla 8 matcher för Stramaccioni. Balotelli? En broder”-->
<!--:sv-->Dejan Stankovic:”Vi vill vinna alla 8 matcher för Stramaccioni. Balotelli? En broder”<!--:-->
April 5, 2012 22:38
( )

Dejan Stankovic intervjuades av Sky och pratade om Inters stund och Andrea Stramaccionis ankomst:

“Om det finns entusiasm? Om Mister säger så, så är det säkerligen så. Vi har inte uträttat något än, vi har 8 väldigt svåra matcher kvar, vi måste vara redo eftersom att det finns många direktmatcher om tredjeplatsen(matcher där man möter lag framför undertecknads anm.) och där framme tappar vissa lag poäng. Det har varit en svår säsong, en konstig sådan, att avsluta den med en tredjeplats skulle vara fantastiskt.

Jag kommer stanna här i Inter nästa år utan tvekan, även för att det finns någon som måste köpa mig, skojar Stankovic. Gasperini? Jag tror inte det var mig han menade som den spelare han inte kom överens med, jag spelade lite under honom även för att jag var skadad, men jag repeterar jag tror inte det var jag.”

Derby kommer 6 maj och kan bestämma vem som vinner scudetton:

“Jag bryr mig inte vem som vinner scudetton, vi måste göra vår match och tänka på att vinna. Vi kommer gratulera den som vinner scudetton. Om mister blir kvar nästa säsong? Presidenten kommer bestämma, han kommer göra sina värderingar, men jag kan försäkra er om att det är en stor tränare, vi jobbar bra med honom, trots att han är ung så har han klara idéer och jag hoppas vi kan vinna alla matcher för att få honom att stanna med oss.”

Om Balotelli och Mancini:

“Det är svårt för de att vinna Premier League, de har United framför sig men jag är säger att de inte kommer ge upp. Mario till Inter? Han är en stor spelare, en vän och en broder.” 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter