Julio Cesar till Man U, Viviano eller Handanovic till Inter?

Julio Cesar till Man U, Viviano eller Handanovic till Inter?-->
<!--:sv-->Julio Cesar till Man U, Viviano eller Handanovic till Inter?<!--:-->
April 5, 2012 14:42
( )
SempreInter.com

Det är bara en idé och tanken har funnits ett tag i England men just nu är det bara röster. I England, skriver dagens Gazzetta dello Sport, att Manchester United tänker på Julio Cesar, eftersom Sir Alex Ferguson är ute efter en stor målvakt som man kan kombinera med lovande målvakten De Gea (född 90).

Inter överväger möjligheten, vilket gör att klubben funderar på Udineses målvakt Samir Handanovic. Det här skulle kunna leda att man blandar in Vivianos ena halva(den andra Palermo) för att kunna amortera Handanovic prislapp.

Varför skulle Ferguson vilja ha en målvakt som idag är 32 år undrar man? Van der Sar var faktiskt 35 år när han köptes av Red Devils, men framförallt för att undvika ännu en chock i Champions League nästa år.

Manchester skulle ungefär vara redo att erbjuda 9€ miljoner för Cesars signatur.

Men det är fortfarande tänkt att Cesar kommer respektera avtalet som löper fram till 2014 och sedan avsluta sin karriär i Brasilien, men Inters framtidsplaner på att föryngra laget kan leda till att Inter gärna tar emot eventuella och viktiga erbjudanden.

Så, fokusera sig på Viviano, som det verkade för några månader sedan, eller försöka med Samir Handanovic(27 år)? Vi får helt enkelt vänta och se.

Källa: Gazzetta dello Sport 

By Kujtim Spahija
Close

Subscribe

to our newsletter