Stramaccioni:”Jag är redo att göra det bästa för Inter.”

Stramaccioni:”Jag är redo att göra det bästa för Inter.”-->
<!--:sv-->Stramaccioni:”Jag är redo att göra det bästa för Inter.”<!--:-->
April 5, 2012 19:37
( )

Andrea Stramaccioni pratade kort till Sky idag. Hans ord började med om hur de här första dagarna har varit:

“Arbetet har ändrats, nu är mitt ansvar det att göra en väldigt bra avslutning i Inter och tänka match efter match. Presidenten har gett mig förtroende, jag har varit redo och jag kommer göra det som han vill att jag ska, vilket betyder att jag kommer försöka göra det bästa för Inter. De här dagarna har jag sett stor entusiasm, de här killarna har vunnit allt men jag tycker att man måste vara ungdomar inuti innan man kollar på ID-kortet, vår kapten är det bästa exemplet på det.”

Guarin från start mot Cagliari?

“Fredy är en viktig spelare för oss som kompletterar vårt mittfält, han har speciella karaktärsdrag och mot Genoa gav han supportrarna och den italienska fotbollen ett smakprov. Han kommer ge sitt till laget. Om jag stannar nästa år? Jag tycker ni ska fråga presidenten det, jag tänker enbart på matchen mot ett Cagliari som är i bra form och på Inter. Balotelli och jag tillsammans? Jag repeterar, vi tänker på Cagliari vilket är det viktigaste för stunden.”

Vincenzo Montella:

“Vincenzo är en stor person, vi är kompisar även utanför plan. Vi har ett förlutet i Roma tillsammans och han växte upp där. Vi har en fin vänskap.”

Källa: Fcinternews.it

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter