Viviano: “Jag till Juve? Svårt att veta vart man hamnar”

<!--:sv-->Viviano: “Jag till Juve? Svårt att veta vart man hamnar”<!--:-->
April 5, 2012 14:20
( )

Viviano 650

Emiliano Viviano, Inters målvaktslöfte som för tillfället är ute på lån hos Palermo, pratar idag om sin framtid och berättar om sin skadeperiod. Detta rapporterar Fcinternews.it idag.

Palermo har varit mycket bra för mig, framför allt på den moraliska nivån. De är en stor möjlighet för mig att vara här. Det spekuleras mycket i vart jag kommer att spela nästa säsong och jag vet inte själv, men jag håller alla dörrar öppna. Juventus? Nej, det finns nog miljontals skäl att inte gå till den gamla damen. Jag tror att Milan vinner i år och jag hoppas självklart att Inter slutar så högt upp som möjligt.”

Slutligen så berättar Viviano hur det kunde ha blivit, om det inte blivit Inter och sedan utlåningen till Palermo.

“Paris Saint-Germain var intresserade under sommaren, men sen blev jag skadad och missade möjligheten och PSG satsade på Salvatore Sirigu istället, som är en strålande målvakt och en mycket god vän. “ 

By Editorial Staff