G.Rossi om en flytt till Serie A: “Man vet aldrig”

G.Rossi om en flytt till Serie A: “Man vet aldrig”-->
<!--:sv-->G.Rossi om en flytt till Serie A: “Man vet aldrig”<!--:-->
April 9, 2012 13:08
( )

Villareals anfallare Giuseppe Rossi säger att han kan vara på väg att lämna La Liga under sommarens transferfönster.

25-årigen var enligt uppgifter nära Barcelona förra sommaren medan klubbar som Inter, Juventus och Tottenham också var intresserade. Rossi har ännu inte fattat ett slutligt beslut om hans framtid men anfallaren är öppen för flytt om rätt erbjudande kommer.

“Man vet aldrig vad som händer i ens karriär. En dag är man här, en dag är man någon annanstans” sa han till goal.com.

“Självklart är det en idé som är kul eftersom jag tror att många spelare skulle vlja spela i de bästa ligorna i världen. Det är La Liga, Premier League och Serie A. Som jag sa, man vet aldrig vad som kan hända fotbollen”

Landslagsspelaren har nyligen återvänt till träningen efter en lång skada och Rossi kämpar för att komma tillbaka i form.

“Fysiskt känner jag mig bättre. Det har vart ungefär fem månader som jag har varit borta, därför jobbar jag långsamt för att komma tillbaka i form.”

“Mentalt har det varit tufft eftersom jag är van att spela vecka efter vecka. Så det har varit jobbgt. Jag har haft mycket stöd från min klubb, mina lagkamrater och min familj, de har hjälpt mycket mycket.”

Rossi har inte gett upp hoppet om att komma med i Italens trupp för EM 2002 och Villareal stjärnan har bara lovord att säga om landslagstränaren Cesare Prandelli.

“Han är en ledare i grund och botten. Vi följer honom. V är alla på rätt blad eftersom hans tankar är detsamma som våran. Därför har han skapat denna grupp.”

“Det är en ny mentalitet, ett nytt sätt att spela och vi är alla med honom. Saker och ting har gått bra hittills och förhoppningsvis kan vi fortsätta med det i EM 2012.”

Italen kommer möta Kroatien, Irland och Spanien gruppen i EM 2012. Deras första match är mot Spanen 10 juni.

Källa: goal.com 

By Kujtim Spahija
Close

Subscribe

to our newsletter